Rover Ystävät - Somessa

Mistä löydät Rover Ystävät Somessa ?

Olemme mukana Facebook sivuilla seuravasti:

Rover Ystävät – Finland

Tämä Finland ryhmä on kaikille niille jotka on kiinnostunut Rover ja Land-Rover autoista. Tämä ryhmä on myös kerhon virallinen tiedotuskanava tulevista tapahtumista ja kokouskutsuista ja sen sellaisesta.

Rover Ystävät – Market Place

Market Place on ryhmä jonka kautta voit ostaa, myydä tai vaihtaa osia tai tarvikkeita joita sinulle on jostakin syystä jäänyt hyllylle lojumaan.  

Rover Ystävät – Pulmakulma

Pulmakulma on oivallinen paikka kysellä ongelmista ja vioista, mahdollisesti niiden aiheuttajista ja niin eteenpäin. Ota huomioon että vastaukset tulee useimmiten itse Rover autojen käyttäjiltä ja heidän oman kokekuksen kautta. Emme missään nimessä anna mitään takuuta ratkaisujen oikeelisuusdesta, hei me olemme myös ihan tavallisia ihmisiä.

Keskustelupalsta

Kerholla on myös oma keskutselupalsta verkossa. Sen kanssa meillä on vielä pikkasen ongelmia, ja sen johdosta siihen ei juuri nyt voi liittyä. Linkki löytyy myös sivun alareunasta.

HUOM. Liityminen näihin ryhmiin edellyttää että vastaa kyseisten ryhmien pääsykysymyksiin. Se EI vaadi että olet kerhon jäsen mutta se olisi toki mukavaa saada sinut myös mukaan kerhoon. Liittymismaksua meillä ei ole ja jäsenmasku on 25,00 € / vuosi.  
Liitymis lomakken löydät sivun alareunasta olevan linkin kautta ”Jäsennyden haku verkkolomakkeella” -kohdasta.