Kerhon uuden jäsenrekisterin esittely

Rover Ystävät on keväällä 2018 solminut yhteistyö sopimuksen FlowApps nimisen yrityksen kanssa jonka avulla olemme saanneet kerhon jäsenrekisterin uusittua uudelle tasolle, siis nykytasolle.

Aikasemmin rekisteriä ylläpiti yksi henkilö omalla koneella kotona, ja vieläpä ihan omalla vapaa ajallaan. 

Tämä uudistettu rekisteri sijaitsee ns. pilvipalveluna toimittajan palvelimella ja sen johdosta sitä voi nyt ylläpitää useampi henkilö, yhtäaikaa, siis suuri helpotus monelle. 

Linkki kirjautumis sivulla löytyy tämän sivun alaosassa, joten rullaa pikkasen alaspäin, niin löydät linki, otsikko "LIITY ROVER YSTÄVÄT KERHOON" .

Jatkossa kaikki jäsenmaksut tulee sähköisessä muodossa niille jäsenille joilla ON sähköpostiosoite tiedossa.

Ne jäsenet joilla taas EI ei ole sähköpostia saa jäsenlaskun tavallisen postin välityksellä.

Suosittelemme toki että sinulla on toimiva sähköposti ja mielummin jokin yksityinen osoite. Jos käytät työnantajan postia niin tavallisesti unohdat muuttaa sen tänne meidän rekisteriin kun vaihdat työnantajaa, sen takia suosittelemme henkilökohtaista sähköpostin käyttöä.

Sama koskee myös jatkossa kaikki kutsut kerhon tapahtumiin, vuosikokous kutsut, Kevät ajot, syys ajot j.ne.  Ne toimitetaan jatkossa sähköisessä muodossa. Tietenkin ilmoitamme asioista myös meidän verkkosivuilla, Facebook -ryhmissä ja keskustelu palstan kautta saman asian. 

Miten tämä uusi järjestelmä nyt sitten toimii ns. pähkinänkuoressa?


Kirjautuminen

1. Uusi jäsen voi liityä kerhoon verkossa olevan sähköisen lomakkeen kautta, syöttäen sinne omat henkilökohtaiset tietonsa ja tietenkin myös oman auton tiedot jos hän niin tahtoo. Olemme pyrkineet avustamaan käyttäjiä tietojen syöttämisessä pienillä lisäteksteillä jokaisen teidon kohdalla. 

Lasku

2. Sen jälkeen jäsen saa automaattisen jäsenmaksulaskun omaan sähköpostiin. Jäsen maksaa laskun 14 päivän kuluessa kerhon tilille.

 

3. Rekisteröinnin jälkeen ylläpito saa viestin uuden jäsenen kirjauksesta.

Hyväksyminen

4. Tarkastamme noin viikon välein että laskut on maksettu, ja sen jälkeen hyväksymme jäsenen "Jäseneksi". Siinä vaiheessa jäsenelle lähetetään uusi viesti niin että hän voi kirjautua ja rekisteröityä rekisteriin.  Viestissä on linkki "kirjautumis sivulle" jonka avulla hänet ohjataan oikeaan paikkaa. Siellä hän kirjoittaa tunnuksen kohdalle oman sähköposti osoitteen, sen jonka hän on ilmoittanut rekisteröinti vaiheessa ja sen jälkeen kirjoittaa oman salasanan jota hän aikoo käyttää järjestelmässä. Sen jälkeen jäsen voi korjata VAIN omia tietoja vapaasti niin kuin tahtoo. Kaikkia tietoja jäsen ei voi muuttaa, osa kentistä on vain ylläpidon ylläpidettäviä.  

5. Mikäli jäsen unohtaa oman salasanan, hänen on otettava yhteys sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. postiin ja pyytää uutta salasanaa kirjautumista varten. Silloin ylläpito lähettää hänelle uuden kirjautumis viestin ja sen jälkeen jäsen kirjatuu uudellen HUOM! uudella salasanalla. Ylläpito EI VOI palauttaa käyttäjän salasanaa. Kaikki järjestelmän salasanat on salatussa "kryptattu" muodossa joten niistä ei voi muuttaa.

Valikon kohdassa "JÄSENASIAT" löytyy linkki sekä rekistreöintiä, "Liity jäseneksi",  että korjaamista "Kirjaudu Jäsenrekisteriin"  jonka avulla voi korjata omia tietoja.

Koko tämä yllä esitelty operaatio tai toiminta suoritetaan suojatun yhteyden läpi eli palvelimella on ns. "sertifikaatti" jolla taataan että yhteys on suojattu tai "kryptattu". 

Jos tulee ongelmia niin ottakaa yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. postin välityksellä niin korjataan homma kuntoon.