TOPLOGO

roverystavatlogo 

Tervetuloa Rover Ystävien, Rover Friends verkkosivuille.
Voit lähemmin tutustua kerhomme toimintaan näiden sivujen avulla 
ja tietenkin myös, niin  kun asiaan kuuluu, Facebookin ja keskustelupalstamme välityksellä.

 


 Yhdistyksen perus ajatus ja toiminta on tässä alla kiteytetty muutamalle riville:


Yhdistyksen tarkoituksena on etsiä ja luetteloida maassamme olevia historiallisesti arvokkaita moottoriajoneuvoja, edistää niiden entistämistä ja säilyttämistä, kehittää kansainvälistä kanssakäymistä ja yhteydenpitoa vastaavien ulkomaisten järjestöjen kanssa sekä vaalia korkeampaa ajoneuvokulttuuria.


 

KUTSU
35 Logo pieni

35-Vuotta

Rover Ystävät ry järjestää 10-11.9.2016 Pälkäneellä Sappeen matkailukeskuksessa kerhon 35-vuotis juhla-ajot.

Juhlapäivä alkaa kokoontumalla klo 11.00 Hämeenlinnassa Katisten kartanon pihalla, josta siirtyminen läheiselle maastoajo-alueelle. Alueen maasto soveltuu myös vakioautoille, joten perheautollakin uskaltaa mukaan. Maastomöyrinnän jälkeen siirrymme suunniteltua reittiä pitkin kohti Pälkänettä ja Sappeen matkailukeskusta. Pyrimme olemaan Sappeella n.klo 15.

Sappeella nautimme tervetulokahvit, jonka jälkeen sauna (miehille ja naisille omat saunat). Saunan jälkeen on juhlapäivällinen, joka nautitaan buffetista.
Mikäli sinulla on jokin ruoka-aine allergia tms. niin ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdollinen muu ohjelma ilmenee illan aikana.

Osallistumismaksu päivän tapahtumiin on 10 €uroa /aikuinen.

Osallistumismaksulla kerho tarjoaa kaikille osallistujille ikään ja jäsenyyteen katsomatta maastoajot ja saunomisen, sekä jäsenille ja heidän seuralaiselle päivällisen kohtuullisine Juomineen. Muut osallistujat omalla kustannuksella.

ilmoittautumiset spostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella, tekstiviestillä tms. Ilarille numeroon 0400-708 196. ilmoittautumiset 26.8 mennessä, ilmoita samalla osallistujamäärä aikuisten ja lasten lukumäärä

Tervetuloa juhlimaan koko perheen voimalla kerhon 35-vuotistaivalta.

HALLITUS

Sappeella on mahdollisuus yöpymiseen ja Sappee tarjoaa yöpymismahdollisuutta seuraavasti 4 hlön huone 120e ja 2 hlön huone 92e.
Varaukset suoraan hotelliin numeroon  020 755 9970, varauksen yhteydessä ilmoita ”Rover Ystävät”.
Sappeella on myös mahdollisuus muunlaiseen majoitukseen, jota kannattaa kysellä suoraan hotellilta 

 


 

Kaikki, sekä negatiivinen ja positiivinen palaute on tervetullutta sivuista ja niiden kehittämisestä.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.